2012. február 3., péntek

Bemutatkoztunk 2012-es Esküvő Kiállításon

A Szervezd Magad-csapata is bemutatkozott a 2012-es Esküvő Kiállításon a Budapest SportArénában.
Szolgáltatásainkat két standon mutattuk be a vendégeknek. 

Több szolgáltatásunkkal is jelen voltunk. Bemutatkozott a Lufi posta is, amely az utóbbi időben az egyik legnépszerűbb esküvői szolgáltatás/játék: ennek során héliumos, színes lufikat engednek a vendégek a levegőbe, a szallagok végére kötözött képeslapokkal.


Igény szerint választható a led-es léggömb, de a legkeresettebb az előre felbélyegzett és megcímzett képeslapokkal ellátott léggömbök égbe eresztése, amelyek a vendégek felajánlásait tartalmazzák.

Az ide látogatók találkozhattak ceremóniamesterünkkel is, aki az évek során sok jó hangulatú esküvőt vezényelt le. 

A Gyerekbarát esküvőszervezés csapata megmutatta az érdeklődőknek, hogy milyen lehetőségek vannak arra, ha az esküvőn a legkisebbeket is le akarjuk foglalni, hogy így szüleik gondtalanabbul szórakozhassanak. Vendégül láttak egy profi lufihajtogatót is, a kiállításra érkező gyerekeket előre elkészített lufi-figurákkal várta. 

A hátsó standunkon 110 nm-en mutatkoztak be partner szolgáltatóink, a teljesség igénye nélkül pl. a Neckermann, Decoflor, Sziráky-kastély, a Lord Men’s Fashion, a Columbus-hajó és a Csokiforrás.

A kiállításon nagyon sok érdeklődőnek mutattuk be szolgáltatásainkat. Izgatottan várjuk a következő szezont, hogy új párokat ismerhessünk meg, és hogy segíthessünk nekik abban, hogy esküvőjük olyan legyen, amilyennek megálmodták.



Elérhetőségeim: 
Bánhegyi Zsófi 
Esküvő- és Rendezvényszervező
Mobil: +3630-456-1895

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése