2015. december 30., szerda

Hogyan hozzunk létre felejthetetlen esküvői honlapot!

Az ifjú pár életében a legkülönlegesebb alkalmak egyik az esküvő, éppen ezért megpróbálják a lehető legemlékezetesebbé tenni saját maguk és családtagjaik, barátaik számára. A XXI. században mivel tudnánk az emlékeinket a legjobban megőrizni, mint a digitális világban található esküvői honlapunkkal.

A honlap elsődleges célja mégis inkább a meghívott vendégek számára szóló információk elhelyezése a virtuális térben, így biztosan valamennyi vendég tudni fogja hová, mikor kell megérkeznie, milyen ajándékot vigyen.

A weboldalon lévő hasznos információk mellett természetesen a legnagyobb hangsúlyt az ifjú pár kapja, hiszen rengeteg fotó, történet örökíti meg találkozásuk, együttlétük pillanatait.


Mi is kerüljön az esküvői honlap oldalaira?

Meséljünk

Hogyan találkoztatok? Mit szerettek együtt csinálni? Mindent leírhattok, ami szerintetek fontos volt a házasság megköttetéséig. Arra figyeljetek, hogy az egész történetet ne folyamatosan írjátok le. Legyen jól áttekinthető, rövid bekezdésekkel megbontott szöveg. Akár kis címeket is adhattok az egyes „epizódoknak”.

Fotók és fotók
Mi lehetne fontosabb, mint a vizuális élmény, melyet a kiváló minőségű fotókkal tudtok maximálisan elérni. Készítsetek a honlapra galériát, ahová akár az összes fényképet feltölthetitek (mármint a tárhely adta méretekig).

Dizájn

Az esküvői honlap megjelenése a pár egyéniségét tükrözi, éppen ezért úgy válasszátok ki a sablont, vagy módosítsatok egy már meglévő mintát, hogy az a saját színvilágotokat, érzéseiteket tükrözze. A módosított betűtípusok, színek mind-mind az egyediséget fogja erősíteni.


Legfontosabb tudnivalók
A honlap nyitóoldalán az esküvő előtt érdemes a szertartás pontos időpontjának és helyszínének megjelenítése, így a weboldal címének beütése után azonnal látható lesz mindenki számára hová és mikor kell megérkeznie.

Itt legyen lehetősége a násznépnek visszajelezni egy „űrlap” segítésével, hogy megjelenik-e az esküvőn vagy sem.

A házasulandók megadhatják a honlapon, milyen ajándékoknak örülnének igazán és egy profi honlapszerkesztő még azt is meg tudja oldani, hogy az egyes ajándékokat a vendégek akár előre le is foglalhatják, megmondják mit fognak vinni az esküvőre.

A honlapon feltüntethetitek a tanuk és koszorús lányok nevét, fotóját, rövid ismertetésüket, így a vendégek már tudni fogják, kikre számíthatnak a ceremónia alatt. Ugyanígy felkerülhet az oldalra az esküvőszervező és egyéb szolgáltatók adatai is.


Az esküvő után
Akkor sem kell lemondanotok a szépen megkoreografált weboldalról mikor már egy pár vagytok, hiszen az esküvő után a műtermi, szertartás alatt készült és a lakodalmas fotók is felkerülhetnek az oldalra. A menyegző során készített videókat és a lejátszott zenéket nyugodtan feltölthetitek, így a vendégek még sokáig visszaemlékezhetnek a szép pillanatokra.



Elérhetőségeim: 
Bánhegyi Zsófi 
Esküvő- és Rendezvényszervező
Mobil: +3630-456-1895